Pesto alla siciliana

Pesto alla siciliana

4.6 120 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
2 vasetti

Malzemeler

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
  • 50 g di mandorle pelate
  • 250 g di pomodori ramati, spellati e privati dei semi
  • 1 mazzetto di basilico fresco le foglie lavate
  • 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı) senza anima
  • 150 g di ricotta vaccina scolata dal siero
  • 120 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 6.7 g
Kalori 1025 kJ / 245 kcal
Yağ 23.4 g
Lif 1.4 g
Karbonhidrat 2.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...