Cihazlar ve Aksesuarlar
Vellutata di indivia belga e speck
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
400 g di indivia belga a pezzi
-
200 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
-
400 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
-
100 g di speck a fettine
-
150 g di panna (35% di grassi)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Protein
9.8 g
Kalori
1058 kJ /
253 kcal
Yağ
18.8 g
Lif
2.3 g
Karbonhidrat
11.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Calore nel piatto
68 Tarif
İtalya
İtalya