Vellutata di indivia belga e speck

Vellutata di indivia belga e speck

3.5 15 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 400 g di indivia belga a pezzi
  • 200 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 400 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di speck a fettine
  • 150 g di panna (35% di grassi)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 9.8 g
Kalori 1058 kJ / 253 kcal
Yağ 18.8 g
Lif 2.3 g
Karbonhidrat 11.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...