Minestra di primavera con gallinella e gamberi

Minestra di primavera con gallinella e gamberi

4.5 13 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 porzioni

Malzemeler

  • 250 g asparagi verdi gambi e punte separati
  • 80 g di porro a pezzi
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 100 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 400 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 12 code di gambero sgusciate e pulite
  • 250 g di filetti di gallinella di mare a tocchetti (2-3 cm)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 24.3 g
Kalori 1192 kJ / 285 kcal
Yağ 17.2 g
Lif 3.5 g
Karbonhidrat 8.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...