Risotto con lo sclopit

Risotto con lo sclopit

4.8 58 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 1 mazzetto di erba Silene detta sclopit (vedere varianti)
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
  • 100 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 30 g di burro

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 8.9 g
Kalori 1803 kJ / 431 kcal
Yağ 16.9 g
Lif 1 g
Karbonhidrat 64.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...