Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)

Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)

4.7 91 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 300 g di cimette di cavolfiore
  • 600 g di stoccafisso ammolato in acqua e dissalato, a pezzi
  • 150 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 700 g di pomodori pelati
  • 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e ben strizzata
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 20 g di pinoli
  • 20 g di capperi sotto sale dissalati
  • 1 pizzico di peperoncino secco frantumato
  • ½ cucchiaino di sale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 26.4 g
Kalori 1088 kJ / 260 kcal
Yağ 12.6 g
Lif 0 g
Karbonhidrat 10.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...