Uyumlu sürümler
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamb shoulder and vegetables
- 1 lemon
- 6 garlic cloves
- 1 tsp black peppercorns
- 60 g extra virgin olive oil
- 2 tsp sea salt flakes
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- 1500 - 2000 g lamb, shoulder, bone in, scored around the bone
- 500 g hot water
- 16 small potatoes, cut into halves (see Tips)
- 2 fennel bulb, trimmed and cut into thick wedges (fronds reserved for garnishing)
Agrodolce
- 100 g water
- 100 g red wine vinegar
- 50 g white sugar
- 1 garlic clove
- 2 red onions (approx. 300 g), cut into halves
- 60 g currants
- 2 tbsp fennel seeds
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g balsamic vinegar
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 6 sprigs fresh mint, leaves only, plus extra for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2445.3 kJ / 582.1 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Karbonhidrat
- 26.8 g
- Yağ
- 30.6 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 996 mg
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r119962