Uyumlu sürümler
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 85.3 g
- Doymuş Yağ
- 34.4 g
- Lif
- 11.4 g
- Sodyum
- 712.7 mg
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r119653