Varoma'nız için 6 ipucu ve püf noktası

Varoma, çok katlı ve buharlı pişirme için idealdir. Narin balık ve sebzelerinizi sularını kaybetmeden hazırlayabilirsiniz. Sayısız tatlı ve çok daha fazlasını buharda pişirebilirsiniz.

Varoma'nızı en verimli şekilde kullanabilmenizi sağlayacak 6 ipucu ve püf noktasını keşfedin.

1. Varoma'da pirinç ve hatta kek pişirebileceğinizi biliyor muydunuz?

İhtiyacınız olan tek şey sadece Varoma tabağına sığan ve düzgün pişmesini sağlamak için kapağı kapatmanıza olanak tanıyan ısıya dayanıklı bir kek kalıbı veya tabak. Şu leziz tarifi hemen inceleyin: Kavanozda Cheesecake

2. Varoma'yı salata kurutucu olarak kullanın

Marul veya diğer yeşillikleri yıkadıktan sonra Varoma tabağına koyup, kapağı kapalı halde sallayarak fazla sularından kurtulabilirsiniz.

3. Malzemelerinizi mükemmel şekilde pişirin

Pişmesi uzun süren malzemeleri Varoma tabağında, pişmesi kısa süren malzemeleri ise Varoma tepsisinde pişirin. Böylece optimum pişirme süresi ile mükemmel sonuçlar elde edersiniz!

4. Daha fazla kişiye yemek hazırlayın

Thermomix'inizde daha fazla kişiye yemek hazırlayabilmek için Varoma tabağını, Varoma tepsisini ve karıştırma kabını birlikte kullanın.

5. Sebzeleri ve makarnayı süzün

Varoma'yı pişmiş makarna veya sebzeleri süzdürmek için kevgir olarak kullanın.

6. Varoma tepsinizi fırın kağıdıyla kaplayın

Mükemmel şekilde buharda pişirilmiş malzemelerinizin leziz sularının tadını çıkarın. Fırın kağıdı yemeğin suyunun kaçmasını ve karıştırma kabındaki diğer malzemelerle karışmalarını önler. Fırın kağıdını Varoma tepsisine rahatça serebilmek için hafifçe ıslatın. Buhar sirkülasyonunu sağlamak için Varoma tepsisinin bazı buhar deliklerinin açık kalmasına dikkat edin.

Dünya mutfaklarından tariflerin bulunduğu Varoma koleksiyonumuza göz atın!

Buharda pişirmeye başlayın