Paket servise son

Daha kolay, daha hızlı ve daha sağlıklı yemekler için 10 ipucu

Paket servis veya fast food, özellikle uzun bir günün ardından nihayet oturup dinlenmek için şans bulduğunuzda çok cazip gelebilir. Kendini işine adamış, çoklu görev ortağınız TM6® ile zamandan tasarruf edin ve 30 pişirme işlevi ve 19 mod ile mükemmel lezzetli tarifler yaratın! Sadece daha iyi ve sağlıklı yemek pişirmenize yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda paket servis lehine olan tartışmaları da ortadan kaldıracak bazı ipuçları ve püf noktaları için okumaya devam edin.

1. Cookidoo®’da bir yapılacaklar listesi oluşturun
Sevdiğiniz hızlı ve kolay tariflerin bir listesini oluşturun. 80.000’den fazla tarifle Cookidoo®, pişirme rutininizi basitleştirmeye yardımcı olmak için başarı garantili adım adım pişirme sunar. Hızlı ve kolay tarifler aramak için Cookidoo®’yu kullanın ve en iyi seçimlerinizi favori koleksiyonunuza eklemeyi unutmayın!

2. Basit olmasını sağlayın
Kilerinizi temel ürünlerle doldurun. Bu şekilde, her zaman atıştıracak iyi bir şeye sahip olacaksınız. Çeşitli tariflerde kullanılabilecek konserve domates, konserve fasulye, et suyu, mercimek, pirinç, makarna, patates, soğan, sarımsak vb.

3. Sürekli bir alışveriş listesi tutun
Cookidoo® uygulamasında (haftalık) menünüzü planladıysanız +EKLE düğmesine tıklayıp ’Alışveriş listesine ekle’yi seçerek bir alışveriş listesi oluşturabilirsiniz. Elbette, alışveriş listenizi hafta boyunca güncellemek için ürünleri manuel olarak da ekleyebilirsiniz.

4. Thermomix® Kesme Aparatı ile doğrayın ve Thermomix® Bıçak Kapağı ve Soyucu ile Soyun
Bir yemek hazırlarken peynir, meyve ve sebzeleri rendelemek ve dilimlemek için çok zaman harcanır. Thermomix® Kesme Aparatı ile bu süreyi dakikalara indirebilirsiniz. Aynı şey soyma için de geçerli - Thermomix® Bıçak Kapağı ve Soyucu ile patateslerinizi ve havuçlarınızı zahmetsizce soyabilirsiniz!

5. Toplu pişirme
Mutfakta fırtınalar estirirken toplu yemek pişirmeyi neden düşünmüyorsunuz? İster iki kişilik, ister tüm aile için makarna sosu hazırlıyor olun bir yemeğin daha büyük bir bölümünü hazırlamak neredeyse hiç ekstra zaman veya çaba gerektirmez.

6. Yavaş Pişirme Modundan yararlanın
Yavaş pişirme kesinlikle hızlı olmadığı için bu kulağa çelişkili gelse de, gerçek şu ki hazırlaması basittir ve pişirme sırasında eller kullanılmaz. Pek çok tarif için malzemeleri Thermomix®’inize ekleyebilir ve Yavaş 3 ila 8 saat boyunca Pişirme modunun sihrini göstermesine izin verebilirsiniz.

7. Çok Katlı Pişirme
Karıştırma kabında çorba, Varoma tabağında sebze, Varoma tepsisinde ise balığınızı pişirerek zamandan tasarruf edin ve sevdiklerinize daha çok zaman ayırın.

8. Varoma® ile daha sağlıklı pişirin
Süzgeç ve Varoma®’nın bir diğer büyük avantajı da buharın yağ gerektirmemesidir. Vitamin ve mineralleri bozulmadan tutar ve yiyeceklerin sindirimini kolaylaştırır.

9. Kalmış yemekleri yeniden kullanın
Kalmış yemekleri yepyeni bir yemekte kullanarak yeniden değerlendirin. Örneğin, akşam yemeği için buharda pişirilmiş patates ve sebzeleriniz varsa kalan sebze ve patateslerden kendinize lezzetli bir çorba yapabilirisiniz.

10. Önünüzdeki yoğun hafta için plan yapın
Önünüzdeki haftanın yoğun geçeceğini biliyorsunuz. Bir hafta önce biraz toplu yemek pişirerek ve dondurucunuzu stoklayarak mümkün olduğunca fazla yemek hazırlamaya çalışın. Hazır yiyeceklere hızlı bir şekilde erişilebildiğinizden emin olun, böylece paket yemek sipariş etmek için bir nedeniniz kalmaz!