Thermomix® Bıçak Kapağı ve Soyucuyu Keşfedin

Bıçak Kapağı ve Soyucu sayesinde Thermomix® TM5 ve TM6’nız patatesleri ve kök sebzeleri kolayca soyar.

İşte nasıl yapacağınıza dair basit ipuçları:

• Bıçak Kapağı ve Soyucu, bıçağın üzerine yerleştirilir. Bunu yapmak için, ortadaki plastik parçadan tutun ve soyucunun bulunduğu tarafın doğru şekilde konumlandırıldığından emin olun. Ardından sebzeleri karıştırma kabına yerleştirin (maksimum 800 g). En iyi sonuçlar için, aynı boyuttaki sebzeleri kullanın.

• Kullanılan sebze miktarına bakılmaksızın 600 g su ve köpürmeyi önlemek için 1 çay kaşığı sıvı yağ (isteğe bağlı) ekleyin.

• Thermomix® TM6’nızı kullanırken, karıştırma kabı kapağını ve ölçü kabını yerleştirin ve “Soyucu” modunu başlatın.

• Thermomix® TM5 kullanıyorsanız ölçü kabı yerine süzgeci karıştırma kabı kapağına yerleştirin ve sebzelerinizi 4 dakika / hız 4 ayarında soyun.

• Soyucu modu bittiğinde, soyulan sebzelerin suyunu boşaltın (besleyici maddeler açısından zengin suyu, saksıları veya bahçenizi sulamak için kullanabilirsiniz) ve tarifinizi hazırlamaya devam edin.

Faydalı bilgiler

Soyucu Modunu kullanılırken, soymak istediğiniz sebze parçaları karıştırma kabı kapağındaki delikten geçebilecek büyüklükte olmalıdır.

En iyi sonuç için sebze parçaları mümkün olduğunca büyük (karıştırma kabı kapağındaki delikten geçecek kadar büyük) ve birbirleriyle benzer boyutta olmalıdır

Bazı sebzeler soyucu ile soyulamaz. Örneğin; donmuş sebzeler, çok kalın veya çok ince kabuklu (domates gibi) sebzeler.

Hemen satın alın!

Bıçak Kapağı ve Soyucu e-mağazamızda. Bu aksesuarı hemen edinin ve soymaya başlayın.

Hemen satın alın