Thermomix® TM6'nız için kaçırmamanız gereken 5 güncelleme

En son yazılım güncellemesiyle TM6'nıza heyecan verici 5 yeni mod ve güncellemeler eklenecektir!

Tanıtım Talep Edin

1. Yepyeni tarif adımı videoları

Tarif adımlarını okumaktan daha iyi ne olabilir! Bunları gözlerinizle görmek!

Bir pastayı nasıl şekillendireceğiniz ve süsleyeceğinizle ilgili bir talimat listesiyle hiç karşılaştınız mı? Talimatları sindirmenin en kolay yolu nedir? Bir video izlemek! TM6 ekranınızda tarif adım videolarını izlemek artık belirli tariflerin Rehberli Pişirme bölümünde mümkün. Bu yenilik, en çok ihtiyaç duyduğunuz anda ve yerde sunulan videolar ile talimatların anlaşılmasını daha da kolaylaştırıyor!

2. İlham veren videolar artık TM6'nızda

Yaratıcılığınızı ve iştahınızı arttıracak kısa videolar!

Cookidoo® sayfalarında gezinirken ilham verici videolarımıza rastladınız mı? Bu videolar artık TM6'nızda da oynatılabilir! TM6 Cookidoo® deneyiminiz artık daha da eksiksiz. İlham verici videolarımızdan faydalanın ve mutfak deneyiminizi zenginleştirin.

3. Yeni mod uyarısı – Yumurta haşlama

Haşlanmış yumurta yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Haşlanmış yumurtanızı nasıl seversiniz? İyi pişmiş, kayısı, rafadan… İstediğiniz pişirme noktasını seçin ve Thermomix® TM6 yumurtaları tam olarak istediğiniz gibi hazırlasın.

İpuçları:

• Doğrudan karıştırma kabında 2 ile 6 arası yumurta pişirebilirsiniz.
• Yumurtaları karıştırma kabına yerleştirdikten sonra 1 litre işaretine kadar suyla doldurun.
• Doğrudan buzdolabından alınmış orta boy yumurtaları kullanın.

4. Yeni! Isıtma modu

Doğru sıcaklık ve zamanda pişirin ve tekrar ısıtın

Bu mod ile sütü kaynatmadan ısıtabilir, bebek mamasını eşit şekilde ısıtabilir, kalın çorbaları parçalamadan tekrar ısıtabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Bu mod, sıvı veya kremalı yiyecekleri mükemmel şekilde ısıtmak veya yeniden ısıtmak için kullanılabilir.

İpucu:
• Bolonez sosu gibi daha büyük miktarlardaki veya daha kalın kıvamlardaki sosları ısıtmak için kelebek çırpıcıyı kullanabilirsiniz. Bu aksesuar ayrıca yiyeceklerin ısıtıldığında dağılmasını da önler.

5. Gelişmiş Temizleme modu

Farklı malzemeler, optimum sonuçlar.

Dağınıklığı gidermek için gereken temizlik seviyesini seçerek daha iyi temizlik sonuçları elde edin. 4 temizleme tipi arasından seçim yapın – Hamur, Genel, Yağ ve karamel ve Dibi tutmuş. Bu mod, karamel gibi en zorlu malzemeleri bile çözerek temizliği kolaylaştırır.

İpucu:
• Ölçü kabını daima kapağa yerleştirin.

Tanıtım Talep Edin

Yeni bir şey denemek için ilham mı geldi?

Pişirmeye başla