Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g havuç, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 600 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 600 g su
- 2 ¼ - 2 ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 45 g labne
- 25 - 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- dereotu, ince kıyılmış (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 239 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Değerlendirme yok
Sarımsaklı Salata Sosu
5 Min
Hindistan Cevizli Toplar
25min
Patates Graten
1h 10min
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20 Min
Elmalı Tart
1h
Kremalı Pancar Çorbası
45 Min
Tahinli Çörek (6 adet)
2h
Havuç Çorbası
35 Min
Naneli Bezelye Çorbası
35 Min
Bol Elmalı Kek
2 Std. 30 Min