Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hamur
- 250 g un, serpmek için ekstra un
- 30 g zeytinyağı
- 120 g su
- ¾ tk tuz
- 150 g ekşi krema
- ½ tk karabiber
Birleştirme ve Pişirme
- 200 g beyaz soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g frenk soğanı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 6.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırınlanmış Havuç
30 min
Defne Yapraklı Adaçayı
Değerlendirme yok
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Değerlendirme yok
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48hod. 20min
Zeytinyağlı Yer Elması
1 Std.
Kabak Tatlısı
7 Std.
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 godz. 15 min
Pirinç salatası
1 Std.
Sebzeli Levrek Çorbası
40 min
Mini Focaccia
3 Std. 30 Min
Cevizli Kereviz Salatası
10 min