Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pancar, besleyicinin geniş kısmına sığacak parçalar halinde kesilmiş
- 300 g havuç, uçları kesilmiş
- 100 - 150 g Roman marulu, sert kök kısmı kesilip atılmış, besleyiciye sığacak şekilde kesilmiş
- 1 parça limon kabuğu, sarı kısımları, soyucu ile şerit şeklinde soyulmuş (yakl. 4 cm x 1 cm)
- 40 g taze sıkılmış limon suyu
- 40 g portakal suyu
-
20
g bal
veya 20 g agave şurubu - 20 g elma sirkesi
- 50 g sızma zeytinyağı
- ½ tk pul biber
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- fesleğen yaprağı, ince dilimlenmiş, servis etmek için
- frenk soğanı, 3 cm'lik parçalar halinde kesilmiş, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 846.7 kJ / 202.4 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 12.8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 694.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kırmızı Biberli ve Kabak Çekirdekli Çiğ Brokoli Salatası
10 min
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1 Std. 55 Min
Kremalı Mantar Çorbası
20min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 Min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Chai Şurubu
Değerlendirme yok
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
Değerlendirme yok
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20min
Vişne Likörlü İskoç Çayı
Değerlendirme yok
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1 godz. 15 min