Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk suyu
- 1200 g su
- 700 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 100 g havuç, mümkün olduğunca kalın, enlemesine ikiye bölünmüş
- 100 g kereviz kökü, mümkünse tek parça
- 50 g pırasa, 2 parçaya bölünmüş (isteğe bağlı)
- 1 soğan, orta boy, ikiye bölünmüş
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
Çorba
- 80 g tel şehriye
- ¼ - ½ demet maydanoz yaprağı, taze, doğranmış
- limon, servis etmek için (isteğe bağlı)
- karabiber, servis etmek için (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1235 kJ / 295 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 Min
Sebze Suyu
Değerlendirme yok
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Değerlendirme yok
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
Değerlendirme yok
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15min
Etli Biber Dolması (8 aydan büyük bebekler için)
1 Std. 5 Min
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
1h 15min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 Min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Glütensiz Beşamelli Sütlü Domates Çorbası
1 Std.