Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g havuç, soyulmuş, uçları kesilmiş
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş (isteğe bağlı)
- 5 g taze maydanoz, sadece yaprakları
-
40
g zeytinyağı
veya 40 g ayçiçek yağı - 25 g sirke
- 20 g limon suyu
- 10 g hardal
- 3 tutam tuz
- 3 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 243.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1 Std. 55 Min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10min
Chai Şurubu
Değerlendirme yok
Frambuazlı Salata Sosu
10min
Kereviz Salatası
10min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 Std. 5 Min