Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tk kapari turşusu
- 2 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 1 dal dereotu, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak
- 2 ançüez, yağı süzülmüş
- ½ tk limon kabuğu rendesi , sadece sarı kısımları
- 130 g tereyağı, oda sıcaklığında
- 1 tk domates sosu (isteğe bağlı)
- 1 tk Dijon hardalı
-
1
tk brendi
veya 1 tk elma sirkesi -
1
tk Madeira şarabı, tatlı
veya 1 tk elma suyu - ½ tk Worcestershire sosu
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk köri tozu
- ½ tk karabiber, serpmek için ekstra karabiber
- 2 tk limon suyu
- zeytinyağı, etleri yağlamak için
- tuz, damak tadına göre
- 6 dana bonfile (her biri yaklaşık 200 g - bk. öneriler), oda sıcaklığında dinlendirilmiş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Protein
- 45.2 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 31.6 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1h 35min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25p
Mantarlı Risotto
40 Min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Pesto Sosu
15 min