Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 dal kişniş yaprağı
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 400 g kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)
- 3 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 40 g zeytinyağı
- 400 g havuç, parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)
- 250 g turp, 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)
- 1 tk toz tarçın
- 1 tk toz zencefil
- 900 g su
- 300 g derisiz tavuk göğsü fileto, ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)
- 6 kasap sosisi (isteğe bağlı)
- 400 g kabak, dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 350 g köftelik bulgur
- 70 g kuru üzüm
- 350 g konserve nohut, süzdürülmüş
-
1 - 2
tk harissa ezmesi
veya 1 - 2 tk acı biber ezmesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Muzlu Puding
15min
Karides Sote
10 Min
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Ton Balıklı Sebze Noodle
Değerlendirme yok
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 Min
Orman Meyveli Puding
10 Min
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16 Std.
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6小时 30 分钟
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 Min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 Min
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min
Etli Taze Fasulye
1u. 10min