Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g zeytinyağı
- 25 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 190 g arpa şehriye
- 1500 g su
- 2 ½ tk tuz
- 2 - 3 yk tereyağı, damak tadına göre artırılabilir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1042.8 kJ / 249.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 2.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basmati Pilavı
1h
Fırın Mücver
50min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Fıstık Ezmesi
10 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20min
Şeker Şurubu
Değerlendirme yok
Buğday Salatası
35min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Mozaik Pasta
2h 15min