Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hamur
- 250 g un, serpmek için ekstra un
- 30 g zeytinyağı
- 120 g su
- ¾ tk tuz
- 150 g ekşi krema
- ½ tk karabiber
Birleştirme ve Pişirme
- 200 g beyaz soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g frenk soğanı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 6.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaymaklı Lokum
26sa 35 dk
Zencefilli Baharat Karışımı
Değerlendirme yok
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 Std. 5 Min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1 Std. 10 Min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20 Min
Sebzeli Galette
1 Std. 30 Min
Glütensiz İçli Köfte
1 Std. 30 Min
Tam Buğdaylı Pide
1h 35 min
Simit
2 Std. 10 Min
Peynirli Poğaça
1 Std. 30 Min