Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1200 g su
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon
veya ½ tk toz sebzeli çeşni - 200 g basmati pirinci
- 500 - 700 g kuşkonmaz, gerekiyorsa saplarının odunsu kısımları kesilmiş
- 3 - 4 yk sızma zeytinyağı
Limonlu sabayon sosu
- 4 yumurta sarısı
- ½ tk tuz
- 1 tutam toz karabiber
- 10 g limon suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Tavuklu ve Körili Darı
Değerlendirme yok
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1h
Tavuk Dürüm
40min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 Min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1h 5min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 Min
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50min