Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk Marinasyonu
- 700 g tavuk göğsü, şeritler halinde kesilmiş (1 cm)
- 50 g limon suyu
- 1 tk toz tatlı kırmızı biber
Pesto
- 65 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş
- 60 g fesleğen yaprağı
- 25 g dolmalık fıstık
- 1 diş sarımsak
- 110 g sızma zeytinyağı
- 1 tutam tuz
Tagliatelle ve Pişirme
- 1200 g su, haşlamak için
- 1 tk tuz
- 400 g makarna, kurutulmuş veya taze, tagliatelle cinsi
- 15 g zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 49.6 g
- Yağ
- 28 g
Alternatif tarifler
Kremalı Viski Likörü
15 min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 Std.
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Bircher Müsli
12 Std. 10 Min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 Min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
Değerlendirme yok
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 Min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25 Min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 Min
Domatesli Focaccia
3h