Turbantini allo speck con risotto alle erbe

Turbantini allo speck con risotto alle erbe

4.0 11 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
8 pezzi

Malzemeler

  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 130 g di erbette di campo a foglia larga lessate e strizzate (bieta, cicoria, ecc.)
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
  • 160 g di speck a fette
  • 80 g di scamorza affumicata a pezzi (1 cm)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 22 g
Kalori 2192 kJ / 524 kcal
Yağ 21 g
Karbonhidrat 66 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...