Cihazlar ve Aksesuarlar
Beef Burgundy
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 45 dk
6 portions
Malzemeler
-
brown onion cut into halves250 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh thyme1 sprig
-
olive oil20 g
-
shortcut bacon rashers cut into strips (approx. 3 x 1 cm)200 g
-
beef chuck steak cut into cubes (3-4 cm)800 g
-
plain flour1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
carrots cut into slices (5 mm)400 g
-
red Burgundy wine250 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
button mushrooms brushed clean and cut into halves200 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1149.4 mg
Protein
36.4 g
Kalori
1270.7 kJ /
302.6 kcal
Yağ
9.1 g
Lif
4.2 g
Doymuş Yağ
2.6 g
Karbonhidrat
8.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French cuisine: Dinner and sides
12 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda