Carbonara vegana

Carbonara vegana

4.1 36 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 80 g bevanda a base di soia
  • 120 g di olio di semi di mais
  • 2 cucchiaini rasi di sale
  • 1 cucchiaini rasi di curry in polvere
  • 175 g di tofu affumicato, in pezzi (3-4 cm)
  • 850 g di acqua
  • 400 g di pasta secca tipo farfalle
  • 200 g di zucchine a cubetti (1 cm)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1213.3 mg
Protein 17.7 g
Kalori 2887.1 kJ / 690 kcal
Yağ 33.7 g
Lif 4.4 g
Doymuş Yağ 4.6 g
Karbonhidrat 78.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...