Cihazlar ve Aksesuarlar
Agnello in umido
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
800 g di bocconcini di carne di agnello
-
1 cipolla a fette
-
1 carota pelata e a pezzi (2 cm)
-
50 g di vino bianco secco
-
100 g di olive nere denocciolate
-
2 pomodori a pezzetti
-
700 g di acqua
-
1 pizzico di sale + q.b.
-
1 pizzico di pepe
-
30 g olio extravergine di oliva
-
50 g di pecorino grattugiato
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Protein
46.2 g
Kalori
2184 kJ /
522 kcal
Yağ
35.5 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
4.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Buona Pasqua
8 Tarif
İtalya
İtalya