Farro saltato con piselli e carote

Farro saltato con piselli e carote

3.2 76 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 45 dk
3 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 200 g di farro perlato (18-20 minuti di cottura)
  • 100 g di piselli freschi sgranati
    100 g di piselli surgelati
  • 100 g di carote pelate e a rondelle sottili
  • 20 g di olio di semi di mais
  • 2 uova sbattute

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 22.9 g
Kalori 1945 kJ / 465 kcal
Yağ 20 g
Lif 5.7 g
Karbonhidrat 51.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...