Baccalà all'olio con scarola e olive

Baccalà all'olio con scarola e olive

3.0 1 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 500 g di olio di oliva leggero
  • 1 mazzetto guarnito (alloro, timo, gambi di prezzemolo), lavato e asciugato
  • 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grossi (5 cm)
  • ½ - 1 spicchio di aglio
  • ½ - 1 peperoncino secco piccante
  • 1 scarola lavata, asciugata e a listarelle
  • ½ cucchiaino di sale
  • 8 - 10 pomodori ciliegino
  • 2 cucchiai di pinoli tostati
  • 5 - 10 gocce di Tabasco

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 25 g
Kalori 1155 kJ / 276 kcal
Yağ 17.5 g
Lif 2.5 g
Karbonhidrat 5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...