Focaccia di ceci con alici (senza glutine)

Focaccia di ceci con alici (senza glutine)

3.4 10 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 200 g di farina di ceci consentita da prontuario
  • 330 g di acqua
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere consentito da prontuario
  • 10 alici fresche pulite ed aperte a libro
  • 80 g di patate pelate e a fette (2-3 mm)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 12.1 g
Kalori 1033 kJ / 247 kcal
Yağ 12.9 g
Lif 3.9 g
Karbonhidrat 21.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...