Focaccia al rosmarino (senza glutine)

Focaccia al rosmarino (senza glutine)

4.5 144 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 50 dk
6 porzioni

Malzemeler

Impasto
  • 400 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
    1 bustina di lievito di birra disidratato, previsto da prontuario
  • 250 g di farina di riso prevista da prontuario
  • 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 - 2 cucchiai olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 - 3 pizzichi di sale grosso
  • 2 rametti di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati, tritati grossolanamente

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzioni

Protein 5.1 g
Kalori 1502 kJ / 359 kcal
Yağ 9.1 g
Lif 3.2 g
Karbonhidrat 68.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...