Cihazlar ve Aksesuarlar
Acılı Tereyağlı Kereviz Çorbası
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı30 g
-
soğan dörde bölünmüş100 g
-
patates parçalara bölünmüş (3 cm)100 g
-
kereviz kökü parçalara bölünmüş (3 cm)500 g
-
su860 g
-
150 g su, (bk. Öneriler)beyaz şarap150 g
-
tereyağı65 g
-
dolmalık fıstık, çiğ30 g
-
kuru acı pul biber¼ tk
-
krema200 g
-
hardal1 tk
-
muskat, toz2 tutam
-
tuz2 tk
-
karabiber¼ tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
4 g
Kalori
1295 kJ /
309 kcal
Yağ
27 g
Lif
4.4 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba Şampiyonusun
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Dünyadan Çorbalar
5 Tarif
Türkiye
Türkiye