Dorayaki au chocolat

5.0 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
10 pièces

Malzemeler

La ganache au chocolat
  • 150 g de chocolat noir en morceaux
  • 90 g de crème liquide 30-40% m.g.
La pâte à Dorayaki
  • 2 œufs
  • 70 g de sucre en poudre
  • 10 g de miel
  • 100 g de farine de blé
  • ½ c. à café de levure chimique
  • 1 pincée de sel
  • 50 g de lait
  • 20 g de beurre doux fondu
  • huile neutre pour la cuisson

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 pièce

Sodyum 59.1 mg
Protein 4.1 g
Kalori 927.9 kJ / 221.8 kcal
Yağ 12.7 g
Lif 1.9 g
Doymuş Yağ 7.3 g
Karbonhidrat 23 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...