Zuppa di ceci con polpo e cozze

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 19sa 15 dk
6 porzioni

Malzemeler

Preparazione dei ceci
  • 300 g di ceci, secchi
  • 1500 g di acqua tiepida
Zuppa
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 100 g di cipolla in spicchi
  • 100 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
  • 2 cucchiaini di paprika in polvere, affumicata
  • 1 dado per brodo di pesce
  • 1 polpo fresco (500-700 g), tagliato a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di acqua
  • 500 g di cozze fresche pulite
  • foglie di coriandolo, fresche tritate, a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 789.7 mg
Protein 54.5 g
Kalori 2055 kJ / 491 kcal
Yağ 10.6 g
Lif 7 g
Doymuş Yağ 1.6 g
Karbonhidrat 42.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...