Stufato di guancia di manzo con vongole e seppie

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
4 porzioni

Malzemeler

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolle dorate in 8 spicchi
    200 g di cipolle rosse, in 8 spicchi
  • 1000 g di guancia di bovino tagliata a pezzi (4-5 cm)
  • 300 g di vino rosso
  • 2 dadi per brodo di carne
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 - 3 cucchiaini di timo secco
  • 450 g di seppie pulite e tagliate a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di vongole, fresche e pulite
  • foglie di coriandolo, fresche tritate, a piacere

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1390.1 mg
Protein 91.2 g
Kalori 3123 kJ / 745 kcal
Yağ 29.8 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 7 g
Karbonhidrat 12.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...