Cihazlar ve Aksesuarlar
Japanese Oden Soup
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
Dipping Sauce
-
miso paste40 g
-
sugar25 g
-
sake60 g
-
mirin30 g
-
light soy sauce10 g
-
tomato sauce30 g
Oden
-
water2000 g
-
white radish remove skin, cut in 3 cm thick round slices400 g
-
bean curd puffs200 g
-
chicken wing250 g
-
konjac cut in small pieces100 g
-
dashi powder (see tips)1 - 2 packet
-
light soy sauce25 g
-
mirin30 g
-
salt½ tsp
-
shiitake mushroom, fresh stems removed6 pieces
-
Japanese fish cakes approx. 3 pieces, cut diagonally120 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1278.2 mg
Protein
2.1 g
Kalori
468.2 kJ /
111.9 kcal
Yağ
3.8 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
0.4 g
Karbonhidrat
12.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Open Cooking
32 Tarif
Uluslararası
Uluslararası