Cihazlar ve Aksesuarlar
Peynirli Kabak ve Havuç Çorbası
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
5 porsiyon
Malzemeler
-
soğan dörde bölünmüş80 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2 cm)200 g
-
kabak soyulmuş, küp küp kesilmiş (2 cm)600 g
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber damak tadına göre2 tutam
-
su (bk. Öneriler)600 g
-
35 - 40 g labnesürülebilir taze peynir35 - 40 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
2.2 g
Kalori
283.6 kJ /
67.8 kcal
Yağ
2.7 g
Lif
2.6 g
Karbonhidrat
9.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dünyadan Çorbalar
5 Tarif
Türkiye
Türkiye