Cihazlar ve Aksesuarlar
Turrón de foie y compota de lima
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 30 dk
8 raciones
Malzemeler
Compota de lima
-
6 limas
-
6 orejones de albaricoque
Ganache de turrón
-
250 g de turrón de Jijona blando en trozos
-
90 g de mantequilla con sal (a temperatura ambiente), en trozos de 2 cm
Turrón de foie
-
200 - 250 g de foie mi-cuit de pato en bloc (congelado durante 1 hora)
-
2 - 3 pellizcos de sal en escamas
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 ración
Sodyum
457 mg
Protein
6.9 g
Kalori
1665 kJ /
398 kcal
Yağ
32.5 g
Lif
3.8 g
Doymuş Yağ
10.3 g
Karbonhidrat
26.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Revista Thermomix nº 180
60 Tarif
İspanya
İspanya