Rösti vodese à la Papet Vaudois

Değerlendirme yok
Hazırlık 40 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 1000 g di patate, a pasta gialla densa cotte e sbucciate, del giorno prima
  • 3 cucchiai di burro chiarificato
  • 2 ¼ cucchiaini di sale
  • 20 g di olio vegetale
  • 350 g di porri a fette (circa 1 cm)
  • 150 g di panna intera
  • 15 g di amido di mais (maizena)
  • 100 g di acqua bollente

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 porzioni

Sodyum 3684.5 mg
Protein 29.8 g
Kalori 8632.6 kJ / 2063.2 kcal
Yağ 116.3 g
Lif 29.3 g
Doymuş Yağ 61.2 g
Karbonhidrat 240.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...