Gâteau aux amandes sans gluten

4.6 11 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
12 portions

Malzemeler

  • 200 g d'amandes entières, émondées
  • 80 g de beurre à température ambiante, en morceaux et un peu plus pour le graissage
  • 4 blancs d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 100 g de sucre
    100 g d'érythritol
  • 4 jaunes d'œufs
  • 1 citron jus et râpe
  • 1 c. à café de poudre à lever sans gluten
  • 60 g d'amandes effilées
  • 20 g de sucre glace pour saupoudrer

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 63.5 mg
Protein 6.4 g
Kalori 993.4 kJ / 237.4 kcal
Yağ 18.2 g
Lif 2.4 g
Doymuş Yağ 4.9 g
Karbonhidrat 15 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...