Spaghetti risottata aux petits pois

4.7 3 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • 40 g de parmesan en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 130 g d'oignons coupés en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 150 g de lardons fumés
  • 100 g de champignons frais en quartiers
  • 170 g de petits pois frais
    170 g de petits pois surgelés
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 1 c. à café paprika (isteğe bağlı)
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes émietté
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 300 g de pâtes sèches, type spaghetti

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 986.5 mg
Protein 22.3 g
Kalori 2453.9 kJ / 586.5 kcal
Yağ 24 g
Lif 6.4 g
Doymuş Yağ 7.6 g
Karbonhidrat 70.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...