Risotto alla barbabietola rossa con anacardi, nocciole e lime

4.3 16 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di nocciole sgusciate e spellate
  • 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 50 g di acqua
  • 1 scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 14-15 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di brodo vegetale
    700 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo di dado vegetale
  • 100 g di crema di anacardi
  • scorza di lime grattugiata

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 76.7 mg
Protein 13.4 g
Kalori 2400.1 kJ / 573.7 kcal
Yağ 23.9 g
Lif 6.7 g
Doymuş Yağ 3.8 g
Karbonhidrat 78.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...