Cihazlar ve Aksesuarlar
Beyaz Çikolata Kremalı ve Gül Aromalı Yüzen Adalar
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
yumurtanın beyazı3
-
şeker120 g
-
süt oda sıcaklığında1000 g
-
gül suyu damak tadına göre50 - 75 g
-
beyaz çikolata parçalara bölünmüş (1-2 cm)100 g
-
yumurta sarısı oda sıcaklığında4
-
şekerli vanilin1 tk
-
sıvı karamel sunum için
-
gül yaprağı kuru, sunum için
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
126.4 mg
Protein
9.6 g
Kalori
1316 kJ /
314.5 kcal
Yağ
13.5 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
7.6 g
Karbonhidrat
40.2 g