Cihazlar ve Aksesuarlar
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
Asparagus
-
cooking oil20 g
-
green asparagus cleaned, cut in diagonal pieces (3 cm)250 g
-
pine nuts30 g
Wild garlic cream sauce and assembly
-
fresh wild garlic leaves (buah kulim), coarsely chopped20 g
-
onions cut in halves100 g
-
cooking oil20 g
-
plain flour10 g
-
water300 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
spätzle (see tip)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red capsicums deseeded200 g
-
whipping cream200 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
324 mg
Protein
21 g
Kalori
3451 kJ /
825 kcal
Yağ
36 g
Lif
7.3 g
Doymuş Yağ
13 g
Karbonhidrat
106 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Every season is a Healthy Season
14 Tarif
Uluslararası
Uluslararası