Cihazlar ve Aksesuarlar
Fonduta di Parmigiano Reggiano
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 30 mesi)
-
250 g di latte
-
30 g di burro
-
30 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe + q.b.
-
1 tuorlo
-
30 g di panna (min. 30% di grassi)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Protein
20.7 g
Kalori
1494 kJ /
357 kcal
Yağ
26.7 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
9.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Giro d'Italia
13 Tarif
İtalya
İtalya
Ricette filanti
10 Tarif
İtalya
İtalya