Fonduta di Parmigiano Reggiano

Fonduta di Parmigiano Reggiano

4.7 67 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 30 mesi)
  • 250 g di latte
  • 30 g di burro
  • 30 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe + q.b.
  • 1 tuorlo
  • 30 g di panna (min. 30% di grassi)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 20.7 g
Kalori 1494 kJ / 357 kcal
Yağ 26.7 g
Lif 0.2 g
Karbonhidrat 9.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...