Vellutata di cavolfiore e nocciole con crostini all'Emmental

Vellutata di cavolfiore e nocciole con crostini all'Emmental

3.5 8 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di nocciole tostate
  • 150 g di Emmental a pezzi (+ 16 fette sottili)
  • 500 g di cavolfiore
  • 500 g di latte
  • ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 4 fette di pane integrale
  • pepe macinato
  • olio extravergine di oliva q.b.
    olio di nocciole, q.b.
  • 3 rametti di prezzemolo fresco tritato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 21.1 g
Kalori 1591.7 kJ / 380.4 kcal
Yağ 20.7 g
Karbonhidrat 30.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...