Pannacotta de Pâques

4.0 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
6 portions

Malzemeler

Les coques en chocolat
  • 400 g de chocolat noir en morceaux
La pannacotta à la vanille
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 300 g de lait
  • 60 g de sucre en poudre
  • 1 gousse de vanille
Le coulis de mangue
  • 1 mangue bien mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
  • 25 g de jus de citron vert
  • 20 g d'eau

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 53.9 mg
Protein 6.7 g
Kalori 2019.3 kJ / 482.6 kcal
Yağ 34.6 g
Lif 4.6 g
Doymuş Yağ 20.8 g
Karbonhidrat 38.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...