Risotto ai porcini

4.1 7 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 25 g di funghi porcini secchi
  • 200 g di acqua calda
  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 cipolla tagliata a metà
  • 40 g di olio di oliva
  • 250 g di riso per risotto (ad es. Arborio o Vialone) (tempo di cottura 20 min.)
  • 100 g di vino bianco
  • 750 g di brodo vegetale caldo

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 14.5 g
Kalori 2009.5 kJ / 480.3 kcal
Yağ 16.9 g
Lif 1.9 g
Karbonhidrat 62.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...