Risotto aux bolets

4.6 14 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • 25 g de bolets, séchés
  • 200 g d'eau chaude
  • 100 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 1 oignon coupé en deux
  • 40 g d'huile d'olive
  • 250 g de riz risotto, tout type (p.ex. Arborio ou Vialone) (temps de cuisson 20 min.)
  • 100 g de vin blanc
  • 750 g de bouillon de légumes chaud

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 14.5 g
Kalori 2009.5 kJ / 480.3 kcal
Yağ 16.9 g
Lif 1.9 g
Karbonhidrat 62.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...