Pasta risottata alle vongole

4.3 31 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 porzioni

Malzemeler

  • 2 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1100 g di acqua
  • 1000 g di vongole veraci spurgate e sciacquate (vedere consigli)
  • 2 pezzettini di peperoncino piccante fresco (isteğe bağlı) senza i semini
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di pomodori datterino a metà
  • 40 g di vino bianco secco
  • 10 g di sale grosso
  • 320 g di spaghetti (cottura 11 minuti)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 2497.5 mg
Protein 49.9 g
Kalori 2822.6 kJ / 674.6 kcal
Yağ 14.1 g
Lif 4.5 g
Doymuş Yağ 2.4 g
Karbonhidrat 80.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...