Risotto zafferano e gamberi

4.0 26 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 40 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 100 g di vino bianco
  • 750 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 1 bustina di zafferano
  • 300 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
  • 30 g di burro

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 435.7 mg
Protein 17.1 g
Kalori 2003.2 kJ / 478.8 kcal
Yağ 15.1 g
Lif 3.6 g
Doymuş Yağ 5.6 g
Karbonhidrat 65.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...